Tools en Toebehoren Catalogus

TwenTec Hefboomtechniek-Uitdeuksystemen

 

 

In deze catalogus ziet u alle uitdeukgereedschappen en de meest gebruikte toebehoren uit het TwenTec-programma

 

De TwenTec uitdeuksystemen zijn ontworpen om kleinere deuken in het plaatwerk van auto’s  te repareren zonder dat schuren, plamuren en overspuiten noodzakelijk wordt.

Met behulp van de speciaal gevormde TwenTec gereedschappen wordt het vervormde plaatwerk gedoseerd weer in zijn oorspronkelijke vorm teruggebracht Bij dit proces wordt de lak niet beschadigd. Parkeer-, transport- en hagelschades kunnen op deze nieuwe manier voor 100 procent worden hersteld.

Bij grotere deuken met lakschade, die op de traditionele manier worden gerepareerd,  kunnen de TwenTec gereedschappen en toebehoren ook doeltreffend ingezet worden, speciaal op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

De TwenTec systemen bieden u niet alleen de mogelijkheid om kosten te besparen, maar daarnaast ook om extra omzetten te genereren en marges te verbeteren : 

-          Snelle en efficiŽnte reparatie van kleinere deuken in nieuwe auto’s

-          Showroomklaar maken van inruilers tegen aanmerkelijk lagere kosten

-          Besparing bij traditioneel uitdeuk-/spuitwerk, speciaal bij schades op moeilijk bereikbare plaatsen.

-          Extra omzetten van klanten die kleine schades nu wel ter reparatie aanbieden

-          Lage operationele kosten, geen verbruiksartikelen nodig

-          Mogelijkheid van extra omzetten bij hagelschade-acties via verzekeringsmaatschappijen

 

De TwenTec uitdeuksystemen zijn verantwoorde investeringen in  een nieuwe reparatietechniek. Al na een paar reparaties is de investering terugverdiend.

Op de praktijk afgestemde opleidingen worden overal in Europa door de TwenTec dealers aangeboden, om te waarborgen dat u alle voordelen van uitdeuken zonder spuiten met de TwenTec systemen ten volle benut.

  

De TwenTec Uitdeukgereedschappen

 

Kwaliteitsproducten met een levenslange garantie

De specifieke staalsoort in combinatie met de speciaal ontwikkelde warmtebehandeling staan aan de basis van de unieke combinatie van materiaalsterkte, flexibiliteit en duurzaamheid. Wij kunnen dan ook een levenslange garantie bij normaal gebruik geven op de TwenTec tools (vanaf 5 mm diameter).

De grotere en langere tools worden gebruikt voor het repareren van deuken die goed toegankelijk zijn, maar waarbij grotere afstanden moeten worden overbrugd. Over het algemeen wordt gebruik gemaakt van een haak of ring om de tool te kunnen ondersteunen en als het ware als hefboom te kunnen gebruiken. 

De kleinere tools in de sets worden gebruikt voor reparaties op moeilijker bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld onder spanten en bij dubbel plaatwerk. Bij deze tools kan ook gebruik worden gemaakt van een ophangpunt, maar veelal wordt direct gewerkt, dus zonder hefboom.

 

                                                                                                                                                    <<<<