Welkom op www.wpt.nl

 

 

Welkom bij WPT-TwenTec Automotive BV

WPT-TwenTec Automotive BV , gevestigd in Elst (Gld), heeft  zich ontwikkeld tot een vooraanstaand leverancier voor de europese automobielindustrie. De hoogwaardige producten zijn bij steeds meer autofabrikanten en carrosserie-, garage- en reconditioningsbedrijven dagelijks in gebruik.

De distributie ervan vindt plaats via ons eigen verkoopkantoor voor de Benelux en Duitsland, en via een netwerk van gespecialiseerde bedrijven in praktisch alle overige europese landen.

Ons uitgebreide leveringsprogramma is onderverdeeld in 4 productdivisies :

- Car Reconditioning Systemen ("Smart Repair")

- Repair & Refinishing Producten

- Service Producten

- Cleaning & Polishing Producten


De WPT en TwenTec Car Reconditioning Systemen zijn ontwikkeld om kleine beschadigingen aan de carrosserie of het interieur van auto’s te herstellen. Tot voor kort moesten de beschadigde delen vervangen worden. Nu, met de WPT en TwenTec Car Reconditioning Systemen, kunnen zulke kleine beschadigingen op een professionele wijze hersteld worden voor slechts een fractie van de gebruikelijke vervangingskosten.

Met onze systemen speelt u adequaat in op de snel wijzigende eisen en wensen in de markt (o.a. van verzekeringsmaatschappijen). Daarnaast is kostenbesparing bij het reconditioneren van gebruikte auto’s een interessant aspect.

Wij leveren niet alleen een complete range van reparatiesystemen, maar bieden ook de daarbij behorende en op de praktijk afgestemde gebruikerscursussen aan volgens een vast cursus-schema.

De SEM Repair & Refinishing Producten behoeven eigenlijk geen introductie. SEM is marktleider op zijn gebied en wij zijn er dan ook trots op dat wij nu het complete SEM programma kunnen aanbieden aan onze klanten.

De Service Producten divisie levert niet alleen de befaamde UF-TEXCO Universele Aandrijfashoezen, maar ook bijvoorbeeld UF-Texco soldeerverbinders, metaallijmen, MS-Polymeren en speciale gereedschappen.

Tenslotte, de nieuwe divisie Cleaning & Polishing Producten levert een aantal kwaliteits-producten voor de traditionele car reconditioning activiteiten.

 

Ons complete productprogramma vindt u onder 'Producten' op deze site. Mocht u nadere informatie wensen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen:                                                                                                                                                                                                                                                                        

WPT-TwenTec Automotive BV
Celsiusweg 2-6
6662 PX  Elst (Gld)
Nederland

Tel  0481-376250
Fax 0481-373909

Email info@wpt.nl

Copyright 2011 WPT-TwenTec Automotive BV.  All rights reserved

Optimized for 1024 x 768 pixels. Refresh this page if links do not correspond to correct pages.